VÅRTID

DET har varit en helt underbar dag. Satt ute på terrassen i tre timmar och fick årets första minibränna, var på gymmet en sväng och fick även lite skolarbete gjort. Nu hoppas jag på super väder imorgon också!

SE MAGNIFIQUE


PROJEKTARBETE

 

Projektarbetemys! Klippa, klistra, läsa, skriva... Projektraport och loggboksfix sedan är jag klaaar!


WORK IN PROGRESSMÅSTE erkänna att jag fortfarande är i chock  ifrån i tisdags. Som ni kanske har läst på bloggen så var det i tisdags äntligen dags för min modevisning som jag satte upp tillsammans med mina kära vänner Linn och Elin. Dagen var så extremt stressig och jag fattar inte hur allt lyckades gå så bra. Stora salen på Röda Kvarn blev alldeles full och vi fick till och med skicka upp folk på balkongen. Är så otroligt nöjd med hela vårt projektarbete och visningen. Det kunde nog inte ha blivit bättre.
Ovan ser ni en film av bästis Linn som vi startade modevisningen med, det är en filmatisering av hur vi har arbetat och inte arbetat med projektet, haha.

NU är det bara rapporten som återstår sedan går vi mot nya projekt!

SO MUCH TO DO SO LITTLE TIME

 

 

På tisdag gäller det! Ska bli så himla kul och jag har så fruktansvärt mycket att göra. Glöm nu inte att anmäla er till visningen genom att antingen skicka iväg ett mejl till fashioninprogress@hotmail.se eller säga till mig personligen!

STHLM

Jag kom hem från Stockholm i fredags med världens influensa, det var inte de roligaste timmarna på tåget hem kan jag tala om och att vi blev två timmar försenade gjorde inte saken bättre. Förutom hemresan och influensa hade vi det så himla kul i huvudstaden, kan inte minnas när jag skrattat så mycket. Lär säkert får några extra år efter de dagarna! Influensan kom verkligen på världens sämsta tidspunkt då jag skulle vara modell på ett evenemang på The Tivoli på Lördagen plus att jag fortfarande inte är klar med kollektionen som ska visas om exakt en vecka nu! Stressen är total samtidigt som jag inte orkar göra ett dugg. Nu håller jag tumarna för vårsolen som skiner just nu kan få bort min förkylning med dunderfart!

FINT

 


STOCKHOLMONu drar jag och mitt modegäng upp till huvudstaden för några härliga dagar  fyllda med textil och mode. Kommer bli så kul, synd bara att man är mega stressad. När vi kommer hem är det rallyfart på symaskinen som gäller!

THE FASHION SHOW

Det är faktiskt helt galet! Om exakt två veckor är det dags för min och mina kära vänners modevisning som jag har planerat i typ tre år! En idé ska nu bli verklighet och min allra första kollektion ska visas. Varmt, varmt välkommen vem du än är på en helkväll på Röda Kvarn, Helsingborg med mode och premiär som tema!

LIKE A BOOMERANG

Bjuder på lite vårkännslor i form av denna härliga Behind scenes videon av Boomerang.


FÖRSTA MARSMöt min glittriga vän från Estland, ett säker kort för att piffa upp en outfit och inte minst tillvaron!
Jag kan inte förstå att det redan är torsdag och första Mars, tiden flyger verkligen iväg, nästan lite skrämmande. Nu ska jag i alla fall ta vara på tiden och sy lite på min kollektion för visningen som är om mindre än tre veckor. gaaah, blir lite panikslagen bara jag tänker på det! Ha en riktigt härlig forstratt torsdag!

RSS 2.0