MY HOUSE


LUNDS NATION

Silken fest Lunds Nation bjöd på igår. Träffade massa trevligt folk och fick jätte fina bilder. Ni kommer snart kunna se vimmel bilderna på Facebook sidan. Denna söndag har gått åt till att redigera bilder och att mentalt förbereda mig för en engelska text som ska skrivas, tror att jag börjar bli redo att ta tag i den nu.

MOT LUND

RISE'N'SHINE älsklingar! Det kommer bli en lång och grym natt i Lund, befinner du dig i området kom då förbi Lunds Nation och testa på väldens bästa bakisdryck! Love

ZULU

Idag är jag hundvakt till världens sötaste Zulu! Vi har precis varit ute en lång runda och nu ligger hon på mattan bredvid och tittar nyfiket på när jag bloggar. Saknar att ha en hund som alltid håller en sällskap och håller humöret uppe oavsett vad.

SNOWSåhär såg det i söndagsmors när jag vaknade och såg stora snöflingor falla lätt som fjädrar utanför mitt fönster. Mysfaktor till tusen.

POÉSY

JAG älskar vinter, snö, den bitande kylan och den friska luften som vintern har men varje årstid har sin charm och just nu längtar  jag faktiskt en smula efter att glida runt i Paris i pastellfärgade klänningar och njuta av solens stråla. Vår och sommar är svårt att överträffa.


JALOUSE MAGAZINEDETTA kallar jag smart marknadsförning.

RISE AT TIVOLIBilder från release av Rise'n'Shine på The Tivoli den sjunde Januari. Nästa helg blir det mer fotande för Rise, har lite nya idéer som jag tänkte testa då!
Glöm inte att gilla RISE'N'SHINE på Facebook!

IT'S ALL ABOUT THE N°5

 

 

 


BARBIE

Men visst börjar man längta efter sommaren när man ser detta super somriga Vogue omslaget från 90-talet!

PRETTY LITTLE THINGS

 

 

 


FROM PARIS WITH LOVE

 

 

Idag blev den officiella invigningen för mina älsklingar, måste gå in dem lite för att jag tänkte ha dem imorgon då det nalkas vernissage. Fina Nelly ska nämligen ställa ut fotografier som hon fotade i höstas i Paris. Mycket fint kan jag lova som fått äran att tjuvkika på dem.


PÄRNUJag bestämde mig inför denna resan att lämna kameran hemma eftersom att det har blivit en väldans massa fotande den senaste tiden men min gamla digitalkamera fick ändå hänga med så att jag fick lite minnen från Estland och så att jag kunde visa er vad jag hittat på. Lite smådåliga mobilbilder slängde jag också in.

Resan var i alla fall hysteriskt rolig, har inte skrattat så här mycket på år och dag. Vi fick till och med en kommentar på flygplatsen i Tallinn som antydde på att andra lagt märke till det konstant fnittrande luciagänget. Annars har dagarna varit fyllda med luciaframträdande på bland annat barnhem, dagis, sjukhus och i rådhuset, tre rätters middagar två gånger om dagen, karaokebar (där vi gjorde succé), snö (!!!), Fashion TV, dagliga pyjamaspartyn och galet billig shopping.

En resa som jag kommer att få svårt att glömma och jag hoppas att jag aldrig gör det heller!

HEMMA


BACKSTAGE

Om exakt tolv timmar lämnar jag Helsingborg för att hänga med världens bästa lucia gäng i hela fyra dagar, hoppas på en riktigt härlig och händelserik långweekend.


RISE'N'SHINE

Här ser ni några bilder från Nyårsafton då jag fotade för Rise'n'Shine, Sveriges första bakisdryck. Ikväll kör vi igen då det är dags för release på The Tivoli.

MON CHÉRI

Är betydligt mer aktiv HÄR just nu om ni vill se mer av mig och framförallt oftare.


MADEMOISELLE

Om det är något jag  inspireras av så är det film inte minnst denna typen av film som under få minuter fångar ens intresse och gillande.


FEATHER

Fick bland annat en scanner i julklapp så ikväll tänkte jag ge mig på instruktions boken. Om allt går bra lär Made By Irma inom en snar framtid vara fylld av illustrationen som gjorts under den senaste tiden.

2012-01-04

Idag har jag träffat min finaste Calle kompis som har varit borta i fjärran land alldeles för länge! Nu fick jag i alla fall träffa min kära vän och vi har idag börjat planera spännande projekt inför den kommande månaden. Puss på dig Callelito, du är bäst!


CPH

i morgen tager jeg hjem til kære København!

NYA VANOR

Nytt år betyder nya vanor och detta året presenterar jag er för en gammal och en ny vän som under det kommande året kommer bli goda vänner till oss alla! Säg hej till nytillskottet moncheribyirma.tumblr.com och veteranen  madebyirma.tumblr.com mina två kära tumblr sidor. Mon Chéri är en tumblr som jag regelbundet kommer att uppdatera med inspirerande bilder och vackra foton. Made By Irma är en thumblr sida som jag haft i snart ett år, här har jag uppdaterat med saker och ting som jag själv gjort, lite som denna bloggen fast man kan se den mer som en form av portfolie. Hoppas att ni kommer att följa de båda sidorna och att ni gillar dem!

RSS 2.0