Midsommarafton

'

 

Som ni ser har jag fixat och trixat lite här på bloggen och jag måste säga att det blev himla snyggt! Tyvärr får jag inte upp menyn som av någon mystisk anledning har fallit ner längst ner på sidan. Om någon vet hur jag får upp den så får ni gärna hjälpa mig!

Nu ska jag gå ner och fixa min jordgubbstårta, ha en bra midsommar!


soooommar

 

Godmorgon! Idag skiner solen och man kan inte ta miste om att det är sommar! Nu ska jag ut och springa av mig lite, sen ska jag sola och ta en bit av min extremt goda blåbärspaj som jag gjorde igår!

Ha det fin, fint!


210610


Ja man kan ju lugnt säga att bloggen har varit lite off den sista tiden det beror delvis på att jag också varit det. Har nämligen varit super förkyld och min röst påminde mer som en rökkärrings än min egen. Nu är jag i alla fall en aning bättre och kan åtminstone föra en konversation (Äntligen!). I kväll ska jag träffa lite tjejer från min förra klass hemma hos en av tjejerna och det lär bli jätte kul eftersom vi att det var så länge sedan man såg dem! Nu ska jag ut och sola, ha det bra, puss och kram!

Stella

 

Stella McCartney kan verkligen göra en sugen på blått! Känns så självklart och det skadar ju inte att det matchar färgen på dagens himmel ofantligt bra!


summertime and the living is easy, Sant!

 

 

 

Det lär nog bli en himla bra sommar ändå! Nu ska jag bara hitta en segelbåt så är jag nöjd!


Efterlyst

 

God förmiddag fina blogg läsare! idag kan man nog säga att sommarlovet börjar på riktigt för min del och jag inviger det genom att snart bege mig ut i skogen för en lite jogging tur!

Idag ska jag också leta ännu en gång efter mig älskade tröja som ni ser här ovan som har varit helt borta sedan i påskas :( det är så himla synd för den är så fin och jag vill verkligen ha den, NU!
jaja, finns inget annat att göra än att leta vidare. Önska mig lycka till!

 


look-alike

 

 

Alltid lika kul att överraskas, hittade bild 2 på en blogg och tycker att jag känner igen hennes skärp, så vänder jag mig om och ser att jag har ett nästan likadant hängande på min provdocka. Ganska snyggt är det i alla fall.

 


nr.7


 

 

 

Så! nu är jag tillbaka med ännu en illustration, grunden gjordes någon gång i vintras men jag har först fått tid till att lägga på färgen nu!

vad tycker ni, är det godkänt?


life as it should be

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamla, nya, lånade, tagna, fina...

Bildbomb.


summertime and the living is easy

 

Då var årets första dopp gjort den 4 juni i år, måste vara personligt rekord om jag inte tar fel!

Nu väntar fyra härliga dagar i skolan och en av dem är vi egentligen lediga så vi planerar att samla ihop både ES1B och F för att åka till backen!

Härligt kommer det helt enkelt att bli!

Idag ska jag baka min traditionella jordgubbstårta som jag alltid gör på nationaldagen och så ska jag sy ihop en enkel men ack så snygg avslutnings klänning.

Ha en fin Nationaldag!


RSS 2.0