Nallebjörn 

Det var meningen att jag skulle till Malmö och se Teddybears men tiden och resan kändes inte värt det så istället får jag väl mysa i min egen teddybjörn! Ha en härlig Fredags kväll!


Din mammaIkväll blir det Oskar Linnros i Malmö som jag har sett fram emot hela sommaren, snacka om bra slut på en lång och fantastisk sommar!

home

Kom hem från Paris igår och idag började skolan, Härligt. Älskar när det händer en massa saker annars blir jag så lätt rastlös! Det var i alla fall helt underbart i Paris precis som det var förra gången och kameraminnet är totalt fullt så det lär bli mycket mer om resan här på bloggen!

I'm off to Paris!

Nu säger jag hejdå med ett par bilder från förra veckans blåbärsplockning för om åtta timmar och tio minuter sitter jag på planet till Paris! Ha en härlig vecka i Sverige!

KENT

Här skådar ni fantastiska KENT som spelade på Sofiero den 6:e augusti. En konsert som är ganska så omöjlig att beskriva med ord, så otroligt stämningsfull och vacker var den! Magisk helt enkelt!

PARIS


första bilden på eiffeltornet!

Underhållning på trapporna till sacre sour i form av red hot chili peppers låtar!Såååååå nu har jag tagit tag i detta och lagt upp de bästa bilderna av första dagen på Paris resan!
Kände att det var på tiden och lämpligt eftersom att jag åker dit imorgon igen! JA ni läser rätt, imorgon ska jag åka till Paris och bo i en lägenhet med trädgård (Bara det, trädgård i Paris) i sex dager, Det ska bli helt underbar men jag tror inte riktigt att jag fattar det än. Jag kommer nog att blogga lite senare och bland annat Kent så jag säger inte hejdå riktigt än! Ha en fin söndag så länge, au revoir!Birthday GirlI onsdags, den 11 augusti fyllde jag 17 år! Jag är antagligen den enda tonåring som har ångest för att bli äldre, jag längtar inte alls till att fylla 18 och 17 känns helt fel, känner mig inte en dag äldre än 16. Hur gammal jag än är så kommer jag i alla fall alltid älska att fylla år, det är något som sitter i sedan man var liten och jag hoppas att det kommer göra det resten av mitt liv!
Såhär såg det förresten ut på min födelsedag, vädret var inte det bästa tyvärr så vi satt uppe på min stora balkong under tak med massa levande ljus! Väldigt mysig födelsedag måste jag säga!

landet

 

Nu drar jag upp till landet över dagen och plockar litervis blåbär precis som vi alltid gör på sommaren!


draken draken

Så nu var tre veckors jobb slut. Helt otroligt kul har det varit och jag är väldigt stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit! Detta måste vara det bästa sommarjobb man kunnat få, att jobba med något som man brinner för och samtidigt träffa massa nya vänner och trevliga människor är lyckan!

KENT

 

Så var det dags! Kväll spelar Kent på Sofirero och jag kommer att stå längst fram ock njuta av varenda sekund och fast att jag är hes som aldrig förr ska jag sjunga med i varenda låt!


........................

 

Just nu är jag riktigt sugen på att bara ligga på stranden, sola och bada tills jag får solsting, sand i håret och brun som en pepparkaka!


AUGUSTI

 

Idag är det första augusti, det är 11 dagar tills jag fyller år, 23 dagar tills skolan börjar och 6 dagar tills jag ska se  KENT men just idag har min pappa namnsdag! Känner mig som en väldigt bra dotter som kommer håg detta för första gången! Grattis pappa!


RSS 2.0