STEEEK!

Stekhandshake!

 

NU blire utgång! pepp hela dagen, ja vi vaknade ju först typ för en timme sedan, det blev ingen sovmorgon precis! Nu ska vi steka vidare i den stekiga solen, blir väl champagnebaren först!

Ciao/ Stekarna!

 

Skoja bara!


känn pepppepppepppepppepp pepp

Om fyra timmar gäller det! då kommer älskade Jasons röst att eka i hela Helsingborg! Här har ni en helt perfekt låt för idag!


DraknästetUngefär såhär ser det ut på mitt jobb! Tapetklister, tidningspapper, färgburkar, tyg, hönsnät och ståltråd ligger i en salig röra på golvet, alla går omkring i ursnygga orangea skjortor och musiken dunkar på högsta volym medan två drakar sakta men säkert tar form! Bilderna är dock några dagar gamla, just nu pryder nämligen klara färger och glitter våra enorma drakar!

POST TEA

Världens sötaste brev med te i fick jag av favorit danskarna när de tågluffade i bland annat London!

Festival

 

Nu har Helsingborgsfestivalen satt igång och det känns verkligen. Igår såg jag Helt underbara Deportees och hoffmaestro, ikväll är det bob hund och lite annat smått och gått. På lördag är det äntligen dags för Timbuku! Ha en fin festival eller om ni befinner er någon annan stans i världen så får ni ha det bara fint!


layze daysidag är det en sådan dag som man bara vill sitta inne med te och levande ljus i en mysig fåtölj eller hängmatta. Sedan ska man ha ett jätte stort fönster med utsikt över havet eller en skog som man blickar ut över.

Paris: Hotell

 

 

 

Första bilderna från Paris föreställer vårat hotellrum som jag kan garantera är det minsta jag skådat! Resväskan fick vara stängd annars kund vi inte öppna ytterdörren, garderobsdörren gick inte att öppna för att sängen stod i vägen och minibaren tog upp den lilla plats mellan säng och vägg så att man blev tvungen att antingen kasta sig över sängen eller ta ett stort kliv över den för att komma till andra sidan av rummet. Men jag tycker ändå att det var väldigt mysigt och kännes riktigt Parisigt, det är du lite därför man reser, för att inte allt ska vara som hemma.


Helsingör

 

Nu drar jag till Helsingör, blir kanske lite Paris bilder i kväll om ni är riktigt snälla!

Ha en fin, fin lördag!


Bryssel

Här skådar ni vackra Bryssel som jag besökte på vägen ner till Paris. Fin stad som jag skulle tänka mig att besöka någon annan gång också!
NU börjar jag som ni märker att lägga upp bilder från Paris resan så nu har ni mycket fina bilder att se fram emot!

MADEBYIRMAÄnnu en gång blev det ett litet uppehåll här på madebyirma. Nu har jag i alla fall börjat att jobba och det är verkligen ett fantastiskt bra sommarjobb men jag är helt slut! Jag trodde att det skulle bli ganska så lugnt och att jag skulle orka med massa saker efter att jag slutat men just nu vill jag bara sova, det kan nog bero lite på min huvudvärk som suttit i sedan igår men ändå. i'm surprised.

PLAYA

 

VEM VILL HÄNGA MED TILL BEACHEN???? DÖR I DENNA VÄRMEN!!!!!


flowerbombVisst är det helt otroligt underbart med sommar, mitt hår är alldeles stelt av allt saltvatten och jag är härligt brun! Att man av en slump springer på massa bra sommar musik och storshoppar på rean gör allt bara extra perfekt! På måndag börjar jag jobba och det ska bli rätt kul men tanke på att mitt jobb verkar passa mig väldigt bra plus att plånboken lär vara lite tjockare än vanligt i höst!
Bilderna rån Paris lär dyka upp så småningom, de är så himla många så jag orkar fixa med det just nu, håll tillgodo med lite bilder på pioner från Köpenhamn så länge.

PPAAARRIIISS

Jag slänger bara in en oredigerad bild och skriver en lite text så att ni vet att jag är hemma! Jag har nämligen spenderat en helt underbar vecka i Paris! det lär så småningom komma upp ett inlägg med massa bilder men stranden lockar mer är datorn just nu så jag vet inte helt och hållet när detta sker! håll ut så länge...

Låt fantasin flöööda
Ja såhär kan man exempelvis göra med ett simpelt halsband, tycker personligen att det blev väldans tjusigt med det första armbandet!

Det blev några dagar på stranden...NU är jag hemma igen men vara för att vända.
Bilderna visar på ett ungefär hur det har sätt ut de senaste dagarna nere på Österlen men Amanda och hennes mamma och syster. Dagarna bestod av salta dopp, sommarmusik, sol och stek, helt i min smak! Snart väntar en vecka av helt andra kategorier som jag längtar efter sjukt mycket, känns lite smått overkligt måste jag säga.


RSS 2.0