INSTAGRAMDå var det äntligen dags för oss Androidanvändare att ansluta oss till instagramvärlden. Som jag har väntat och längtat och gud som jag älskar det! Följ mig på Byirma om ni vill se roliga mobilbilder osv.

CHECK

Äntligen kan jag checka av projektarbetet! Skickade in min slutliga rapport idag som efter nästan ett års arbete blev en rejäl bunt med papper som min lärare skämtsamt kallade för bok. Nu gäller det bara att få in resten av skolarbete som kvarstår!


TODAY'S MISSION

Fixa segel båt till sommaren!


ÖVERSIKTBREAKFAST
it's a beautiful day, come out and play
THE COLLECTION PART 2


Andra och sista delen av mina fackteckningar från kollektionen.

SUNDAY


KISS FOR A CAUSE


ZARA

Väldigt snyggt svart/vitt på Zara. Framgår inte så tydligt på bilden med dessa outfits skapade starkt habegär!


BOKATPARIS PARIS PARIS!!!

DAGENS LUNCH

Lunch och bruch är bäst i vårsolen och ska helst avnjutas mitt i Köpenhamn.

 


THE COLLECTION PART 1
Här har ni hälften av fackteckningarna till min kollektion som jag visade på modevisningen för några veckor sedan. Resten kommer i dagarna!

AFLEVERING

Så nu är arbetsproverna efter dagar och nätter av slit inlämnade i Köpenhamn. Nu får det bära eller brista, jag har gjort mitt.


SUMMER MUST HAVESBlekta jeans shorts/ Batik bikini / Mockaboots med klack

DENIM LOVE

 

 

 


SUNNY DAY

Älskar dagar som denna. Man vaknar hyfsat tidigt, drar till gymmet och äter super nyttigt och god lunch, fixar och donar och slutligen ägnar resten av dagen till att vara kreativ. Trevlig lördag!

DRÖM

Arbetet med arbetsproverna är i full gång, här får ni en liten hint om vad jag har valt för inspiration och tema!


...

Ibland behövs ett litet ansiktslyft! Vad tycks?


TUMBLR


For
your daily
consumption of inspiration follow me on tumblr.

Moncheribyirma.tumblr.com


GLAD PÅSK

Happy easter everyone, Have a good one!

IRMA


DET BÄSTA

Det bästa som finns och det mest uppiggande måste vara att ta en powerwalk i strålande sol vid havet. Min absoluta favorit träningssyssla!

MY BLUE BOY


Min mamma vet alltid vilka färger jag vill ha, tack mami! Denna perfekta jeansblåa älsklingen är mitt nyaste tillskott i Chanel familjen! Welcome Blue Boy!


PIERCEDJag och Linn är nog som Svenska tjejer ganska ensamma om att inte ha hål i öronen och vi har många gånger diskuterat och undrat hur det kommer sig att vi inte har just hål i öronen. Idag tvingade slutligen min bror in mig i en piercing studio och fem minuter senare hade jag två glittrande smycken i öronsnibbarna! Nu är det bara Linn som ska ansluta sig till örhängessekten! Vi väntar på dig Linn...

ILLUSTRATION


På modevisningen som jag och mina kära vänner Linn och Elin hade för två veckor sedan visade vi utöver våra kollektioner även några filmer. Här kan ni se en av filmerna som vi hade med där jag gör en modeteckning i akvarell! Enjoy!


STHLMPics från Stockholm där vi i modeklassen spenderade några super härliga dagar!

MOVING PICTURES

 


RSS 2.0