HALLOWEEN

Happy Halloween!


A Work in Progress


Kom ihåg att kika in på FASHION IN PROGRESS där det hela tiden uppdateras med allt från mitt och mina kära vänners projekt och glöm inte att gilla oss på facebook med samma namn!

Bowling Bag

Perfect little bowling chloé bag!


FROSSERIFoto B uppgift - Min tolkning av en av de sju dödssynderna, frosseri.

COPENHAGENHär har ni de utlovade bilderna från min favorit stad Köpenhamn. Spenderade som sagt förra fredagen i staden med Linn och Elin då vi skulle köpa tyg och få inspiration. Lika härligt som alltid att hänga med mina fina vänner och att göra det i CPH är ganska så top notch!

GODMORGON

Godmorgon! Denna lediga dag ska jag börja riktigt bra med en sväng till gymmet! Senare kommer det bilder från CPH.

CASTING


IGÅR hade jag och mina medarbetare casting för modeller till vårt projektarbete detta betydde att kameran fick följa med till skolan. Lite såhär såg det ut under gårdagen i alla fall.

CPH

En bild från Köpenhamn där jag, Elin och Linn spenderade en härlig dag i förra veckan. Visar er fler bilder senare idag.

PARIS

Dimman smyger sig fram som en låt i ett land. Känslan blir starkare än stark tar över allt. Nu är vi här i en stad, i en famn utav ljuva namn.

 

Himlen är mörk fast marken är full av glittrande strålar och vi målar upp en bild så vacker med flit som gör det svårt att se all skit.

 

När vi åker igenom underjorden roar vi oss till stationen med komplicerade tankar på ingenting som till slut brinner upp och lämnar mig som din.

 

Ljudet av ditt namn skulle kunna stoppa ett krig, Du är en stinkande ros men kärleken är överväldigande, underbart fin.

 

Stadens stilar spretar så snälla ge mig lite mera av socker, salt och kärlek för det är receptet av dess närhet.

 


 

Hittade denna dikten i mina dokument. Ganska fin.

 


JAG IDAG

Skjortan och kashmirtröjan är mina bästa vänner denna höst!


SATURDAY

Känner mig lite nere idag av olika anledningar så jag ska ge mig ut i det otroligt fina vädret och träna lite. Sedan väntar stor höststädning och plugg. Ska också försöka hinna med att sy lite, har en hel del att fixa klart.
Hoppas ni får en härlig helg, det ska jag ha!

FACEBOOK

Håll dig ständigt upptaderad med vad som händer med Fashion in progress på facebook. Här kan du lättare se uppdateringar både på bloggen och vad som händer i detta nu!
FASHION IN PROGRESS AT FACEBOOK

JONATHAN

Äntligen. Känslomässig musik från finaste Jonathan.


TALLINN

HAR haft problem med upplandningen av vissa bilder och det är därför ni inte fått se några bilder från Estlandresna. Nu börjar jag i alla fall tappa tålamodet så nu får ni se de bilder som faktiskt gick att ladda upp. Alla bilder i detta inlägg är tagna i Tallinn, Estland huvudstad där vi tillbringade en av dagarna. Staden var full av babuskadockor, pippilångstrumphus och stickade vantar.

MODE PÅGÅR


NI glömmer väl inte?

FASHIONINPROGRESS.WEBBLOGG.SE

CAT


LUCIA

ÅH jag är så glad, fick nyss reda på att jag har blivit en av Helsingborgs sju tärnor och vem vet, kanske blir jag till och med årets lucia. Glädjerus.

ONE DAY

FÅR gåshud och tårar i ögonen när jag ser denna trailern, läste nämligen just ut boken och den är helt otroligt fin. På fredag är det premiär och jag tror bestämt att jag måste boka biljett!


V

JAG och Linn försökte igår innan födelsedagsfirande och utgång bemästra denna fantastiska fläta, tyvärr utan någon vidare framgång. Jag kommer dock inte att ge upp, höstens finaste frisyr ska en dag bli min!

LV S/S 2012


Perfektion

IS IT ME

Verkar vara något fel på bilduppladdningen så Estland bilder får vänta. Håll tillgodo med sjukt bra låt så länge.


BY

JAPP då har man åkt på ännu en förkylning, värre än någonsin. Lär nog bli sängliggande imorgon också så då tänkte jag visa lite Estlandbilder, vad sägs om det?


Glitter & Glam


Ja mat kan estlänningarna verkligen inget om men accessoarer det är de riktiga experter på.
Fjädrar, paljetter, huvudboningar och örhängen kan man fynda i Estland, det kan jag intyga!


RSS 2.0