CHANEL 


kylan

 

När termometer visar -12 börjar man fundera lite på varmare kläder, men gud så tråkigt det är!

Visst är det alltid mysigt med en stickad tröja men den stora jackan och de klumpiga skorna tröttnar jag på efter en halv dag.

Något jag däremot aldrig kommer att få nog av är synen av vit tjock snö som pryder hela staden när man vaknar på morgonen!

xoxo
Snö så långt ögat nårDet össnöar just nu i Helsingborg och julkänslan är ovanligt hög med tanke på att det fortfarande är November månad. Snart ska jag bege mig ut i stormen och ta mig till tjejfestivalen och jobba lite! Kom dit om ni inte har något annat för er. Vi håller till på folkets hus från kl.15.00-22.00 här i Helsingborg.
Ha en fin lördag.
xoxo

StresssssHar upplevt det antagligen stressigaste dagarna i mitt liv och de lär väll inte ta slut nu inte... Imorgon ska man stanna kvar på skolan på obestämd tid och i helgen väntar julstress och plugg! Vill någon vara en ängel och ta mig tillbaka till denna underbara kväll där tid inte existerade!

LANVIN FOR H&MJak&jil

Dagens stora grej måste utan tvekan ha varit releasen av Lanvin for H&M.
Personligen tycker jag att smink och smycken var mer intressanta än kläderna, vad tycker ni?

22 November?
Inte konstigt att man har svårt att fatta att det snart är julafton när en sådan här liten sak dyker upp mitt bland löven och regnet.

SomewhereSåg Somewhere med min favorit regissör för ungefär en vecka sedan och kan inte sluta tänka på den, helt underbar. Gör ju inget att tonerna av Phoenix öppnar och avslutar filmen extremt snyggt. Vill se mer med Sofi Coppola...

Härlig dag på stan, massa kassar men inte en enda krona spenderadRubriken beskriver dagen väldigt bra...

101119

 

whitneyport, olsensanonymous.

 

Dagens klädinspiration.

 


Jag ser det snöar...


Vaknade nyss upp till den allra underbaraste synen man kan tänka sig, nämligen små, små snöflingor som virvlar runt i luften! Denna fredagen kunde inte ha börjat bättre!

Error

Bilduppladdning funkar inte och detta ledde till  att detta är mitt allra första inlägg utan bilder.
Nu fick jag ångest!

HistoryÄr Riktigt irriterad just nu! men ska försöka att skjuta bort tankarna och ladda inför historia provet imorgon...

.............................


Påminn mig om att jag har glömt att visa allt fint jag köpte på lovet förutom Dr.Marten skorna. Ska försöka komma ihåg att göra det i veckan...

Godmorgon Solstråle

 

En liten sovmorgon som denna håller Håkan och Phoenix mig sällskap!

Godmorgon.


Stella McCartney for adidas

 

 

Stella McCartney for adidas

Perfekta kläder för ett yoga pass eller en lördagskväll som denna.

 


The WeekendHelgens att göra lista!
  • Plugga
  • Göra porträtt
  • sy ett hårband
  • Hämta ut en t-shirt
  • fiesta!

Salem

Bilder från förra veckan med Oskar Linnros!

Nu har man haft turen med sig och ännu en gång vunnit biljetter till en konsert på The Tivoli. Så ikväll är det Salem Al Fakir som gäller! 
Ha en Härlig fredagskväll för det kan jag garantera att jag ska ha!

ARNNu sitter vi här förhoppningsvis för sista gången med Arn arbetet och såhär såg det ut för ett litet tag sedan när Louise var arab!
xoxo
Irma och en irriterade lollan!

Dr.Martens

Måste bara visa upp mina snygga Dr.Martens innan jag fortsätter dagen hos Lollan med ännu mer plugg. Gillar inte att man måste plugga en massa på lov.

London

sitter och jobbar med ett engelska projekt där vi ska planera en två veckors resa till i mitt fall London. Innan hade jag inte riktigt fått grepp om London men nu vill jag inget hellre än att åka dit och gå på konserter, dubstep, shoppa, dricka te och allt sådant som man kan göra där!

CPH
En stad som i torsdags redan var lite små julig och full av söta mössor. Detta lovet har nog varit ett av det bästa.

Friday i am in loveSnabb bloggar lite nu. En helt perfekt vecka börjar gå mot sitt slut och det hade känts riktigt sorgligt om inte de återstående dagarna ser väldigt lovande ut! I kväll ska vi äntligen på Oskar Linnros som vi väntat på i ungefär en och en halv månad! efter Oskar blir det kanske fortsatt festande och imorgon ska jag på bio och se Somewhere eller se Familjen på The Tivoli, lite beslutsångest. Nu ska jag i alla fall göra mig klar för lunch med mormor och sedan för lite intensiv plugg med Lollan!

Ha en helt fantastisk fredag snyggingar!

Dr. Martens

 

Ja men visst, nu sitter jag med ännu ett par fina skor på och fundera på att behålla dom på resten av kvällen och kanske sova med dom på.

Även om det regnade en del i Malmö dag har vi haft en riktigt härlig och mysig dag med en massa bra och fina köp. Jag ska försöka att lägga lite bilder imorgon men är jag helt utmattad och ska bara ta en kopp Kusmi Chai te och relaxa!

Sov så gott.

xoxo

 


101101just nu sitter jag och myser till tusen och ska snart förflytta mig från en extremt skön fåtölj till soffan för att kolla på Top Model och hollywoodfruar. imorgon ska jag ta tåget till Malmöstad för att njuta ytterligare av ledigheten och kanske om jag har tur ta med mig ett par skor hem till Helsingborg.

RSS 2.0