COLA

Välkommen backstage på fotograferingen jag snackade om i morse! Var förvånansvärt kul att fota i studion idag, kan bero på att jag och Nelly fotade tillsammans och att produkterna var super snygga.


FOTO


Fotografering står på schemat, dagens rekvesita är ovanlige trevlig!

R&F

En grym kväll väntar innan allvaret börjar igen.


POWER YOGA
Ett välbehövlig lov börjar så smått lida mot sitt slut men jag deppar inte för det. Har fått gjort en hel del och till och men tränat yoga flera gånger. Känns så bra att komma igång med träningen igen och efter dagens PT-pass känns det extra bra. Har lagt upp en schema och ska ge mig fanken på att hålla det nu, minst två gånger i veckan plus pass. Det bästa med träning måste vara att man får så mycket mer energi till att göra annat vilket jag verkligen behöver nu när några väldigt stressiga månader väntar.

LOUISIANA

Nu drar hela familjen till Louisiana. Trevlig tisdag folks!

ERIN

Dagens inspro bjuder Erin Wasson på

Då sparkar vi igång en hektisk dag med en ett pass på gymmet, direkt efter är det utskrift av affischer till modevisningen som står på schemat. I eftermiddag ska jag hem till min moster för lite härligt lördagshäng och sist denna lördag ska jag hem till Ellen och ha en riktig melodifestivalkväll! Nu måste jag dra så att jag hinner med allt. Ha en fin lördag ni med. Love

KLIPPT

Klippte mig för lite mer än en vecka sedan och jag måste bara säga att jag stortrivs i mitt två decimeter kortare hår! Det är perfekt, fortfarande väldigt långt men samtidigt mycket mer medgörligt. Tack Mette för att du alltid lyckas så sjukt bra!

 


ISTID

Åh som jag önskar att det kunde vara såhär härligt att cykla till skolan att man kunde dra på sina fin skor och allt. Men nu är det ju Sverige man bor i och istället gör man världens vurpa i en sväng och får ett blått lår och söndrig jacka.

Men vad gör man, nu ska jag ut och trotsa vädret ännu en gång. Mot gymmet!


EN DAGENS

Bara för att det är, rent ut sagt svinigt kallt ute betyder det inte att man inte kan steka lite! Solen lyser och hela världens är så underbar.


BY THE SEA

Photo - Me

Några bilder på mina favoritmodeller som togs till en fotouppgift i skolan för några veckor sedan.

BE MY VALENTINE
Glad alla hjärtans dag finaste läsare. Kom på konsert full av kärlek ikväll på Dunkers kl.18.30 Teatersalen. Gratis såklart och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira denna dag på än med massa kärlekssånger! Välkommen.
Love.

ÉTOILE

Favorit armbandet nr.1 fick jag av mamma i julkapp. Love.


MARNI

Längtar verkligen till denna kollektionen kommer ut! Sen älskar jag ju Sofia Coppolas filmer så detta var ju såklart en fullträff i mina ögon.


ÅBENT HUS

Är nyss hemkommen från en härlig eftermiddag och kväll i Köpenhamn. Var där för att besöka min dröm skola, The Royal Danish Academy of Fine Arts och efter att fått en rejäl rundtur i helt fantastiska lokaler och pratat med erfarna lärare och trevliga elever vet jag säkert att jag verkligen vill gå där. Nu väntar jag spänt på intagningsprovet som kommer i mars och håller alla tummar och fingrar jag har för att jag i alla fall får komma på en intervju. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får flytta till Köpenhamn i höst!


WHITE LIESVery 90's, still very new.

the freakin fabulous K LAGERFELDT


Gissa om jag blev glad när jag steg på bussen i morse och fann denna tidning. Detta gjorde min morgon, och dag. Karl i love u.

SUNDAY MORNING, SNOW IS FALLING

 

 

 

 


THE SOUNDSJag måste ha världens bästa pappa. För några veckor sedan kom han nämligen hem med en t-shirt och en tygkasse signerad av hela The Sounds och inte nog med det, sedan fick jag också denna super söta lappen från Maja! Tack pappa och bästa The Sounds!

KOMPISÄlskar att blogga och hänga på Tumblr med min relativt nyfunna vän, IPaden. Helt oslagbart underbar!

RSS 2.0