Rebecca & Fiona

 

Har börjat följa Rebecca & Fiona på SVT play. Jag vill också vara en fet DJ.

Det ska jag bli när jag blir stor.


Happy Halloween


101030



Ett välbehövligt höstlov väntar och känns för en gångs skull som att jag verkligen behöver ett! Idag ska jag sy klart min egen designade sjömanströja medan jag lyssnar på Håkan Hellströms nya skiva som verkar vara helt underbar!
ha en fortsatt fin lördag det ska jag ha!

Överklassen

 

Efter att kollat på "De unga överklassens" alla avsnitt på ungefär två veckor kan man nog säga att jag längtar om möjligt ännu mer tills jag slutar gymnasiet och flyttar dig! Under lovet blir det minst två turer till staden i alla fall och då ska jag gå på jack efter ett glittrigt halsband och en snygg t-shirt!


IRMA&WALTER



Imorgon kväll spelar världens bästa duo på konsertsalens scen på Dunkers kulturhus i Helsingborg! konserten börjar kl.18.30 och varenda kotte är välkommen att avnjuta en kväll full av skönsång och härligt komp!
Med vänliga hälsningar
Irma & Walter!

Johnossi




















Lite bilder från i Lördags som var jäkligt kul! Det var dock väldigt svårt att fota då man står mitt bland glatt hoppande människor. Snart blir det Oskar Linnros och i helgen spelar Erik Hassle, blir faktiskt lite sugen på att gå dit också...

.................................




Kom nyss hem från en runda på stan med söte Lotta vilket var jätte mysigt precis som det alltid är när jag är med lottie! Ikväll ska jag ner till The Tivoli och kolla Johnossi som jag nämnde för några dagar sedan men du ska jag plugga och kanske fota lite för jag har nämligen slut på bilder känns det som!
Ha en fortsatt great lördag för det ska jag ha!

Johnossi

Jag fick nyss världens bästa uppväckande då jag fick reda på att jag vunnit johnossi biljetter av min fantastiska skola!

Igår blev vi tvungna att plocka fimpar från marken men idag får man gratis biljetter, kanske lite ojämnt men i det stora hela är det antagligen världens bästa skola jag går på!


Sovmorgon



Just nu sitter jag och lyssnar igenom Kings Of Leon's nya skiva och njuter till 1000 medan jag jobbar på ett bild projekt som ska vara klart på fredag... Stressat som vanligt!
Börjar om cirkus en och en halvtimme så nu ska jag återgå till mitt sovmorgons mys!
xoxo

Gladdag



Även om det är en ganska så trist höstdag så känner jag mig lika livfull som om det var mitt i sommaren! Visst är det ganska så härligt när man blir oväntat glad för typ ingenting!

Vad tycker ni ska det bli en iPhone eller htc som får flytta hem till mig?

Sunday Morning



Snacka om att det var en helt underbar dag i Helsingborg idag! Började med att jag tog en joggingtur vid havet, sedan åkte jag och pappa och köpte en cykel till mig som jag är helt kär i nu! Efter cykel köpet åkte vi runt lite och njöt av vädret och insåg återigen hur otroligt vackert Sverige är. Sedan följde jag med pappa till jobbet och fixade ett objektiv i form av fisheye till min lilla digitala kamera, väldigt häftigt blev det. Ska visa senare i veckan!
På eftermiddagen gick jag och söte Malin ner till norra hamnen där vi drack te i solen på Espresso House.
Dagen avslutar vi med Gossip Girl som bara blir bättre och bättre enligt mig!

fashiontoast




Fashiontoast

Såhär skulle jag vilja se ut idag synd att det är lite väl kallt för det. Skinnjackan skulle i alla fall vara passande, just denna tycker jag är helt otroligt fenomenalt snygg! Det får bli nästa projekt, att hitta en riktigt snygg skinnjack, önska mig lycka till!

Sonia Rykiel



Sonia Rykiel är som bekant en av mina personliga favoriter inom mode. En designer som har bidragit i modets historia och som idag är en världskänd designer. Märket drivs nu dock av hennes dotter men jag tycker att hon sköter sitt jobb exemplariskt och man märker att hon är en Rykiel.
Kollektionen för hösten 2010 är ett perfekt exempel på vad kvalitet och materiel spelar för roll i ett plaggs fall och känsla. Jag älskar allt med kollektionen. Från bollarna på huvudet till fjäder klänningarna, de silkiga veckade blusarna och de tjocka ullbyxorna.

xxxo

Klick,klick,klick!

 

Lite musik tips får det bli idag denna fredag!

Denna gången är det M.I.A som jag tycker att ni ska kolla in!

Väldigt bra och annorlunda musik som man inte kan göra annat än att tycka om.

xoxo

Irma


...





Skulle gärna komma tillbaka till detta ögonblick i parken vid foten av eiffeltornet, typ nu!

Näckros



Dessa mysiga lyktorna köpte jag bland annat igår i Köpenhamn. hade redan en så jag tyckte att den skulle få lite sällskap av ett par stycken till, och så blev det så mycket mysigare när man hade lite fler upptäckte jag nu när jag tände ljusen i dem!

Glasses

Jag måste verkligen hitta ett par glasögon! Jag har haft linser sedan jag gick i sjuan och jag känner att det hade varit väldigt praktiskt och sköt med ett par brillor! Funderar på ett ar klassiska ray-ban, wayfarer. Dessa var annars roliga eftersom att det var lite annorlunda. jaja, jag får ta och fundera vidare..

Miss Dior

 

Snart ska jag vanda bort till sängen och få min skönhetssömn men först måste jag bara lyssna på världen bästa låt just nu!

Imorgon ska vi esteter på Nicolai tydligen på ett föredrag med Laila Bagge från idol. Kan ju bli lite intressant, ska föröka få en liten pratstund med henne!


CPH

 

 

 

Dagen till ära fick det bli en mittbena, lite nytt med, oj så praktiskt det är!

Nyss hemkommen från Köpenhamn där jag tillbringat denna helt fantastiska dagen! Eftersom att jag bara hade en lektion idag så följde jag med min mamma till CPH och hade det allmänt bra. Köpte även ett par skor som jag kollat in nu ett bra tag och så njöt jag i fulla drag av atmosfären i en av världens bästa städer!


CC





Måste bara visa dessa bilderna innan jag gå och lägger mig! Två bilder tagna va min kära mormor när vi var i Frankrike i somras. tycker att de illustrerar Irma i högform och i mina rätta element. Champagne och Chanel, de två C:na. kan det bli bättre. Jag skulle inte tro det!
Så vi avslutar alltså helgen med två bilder på Irma då hon mår som bäst, tycker jag verkar som ett bra avslut.

Antiken


Gaia-Grekisk gudinna


Gaia-Grekisk gudinna



Mesopotamien

Mesopotamien

Afrodite


Afrodite


Finn ett fel!

Här är några av bilderna som vi tog till vårat historie projekt! Vi gjorde helt enkelt en lite mer fashionabel tolkning av det hela helt enkelt!

600

























Detta är faktiskt mitt 600:ande inlägg här på Madebyirma. Tycker att det är ganska stort! Om ni vill se gamla inlägg eller kanske vill se hur allt började skrollar ni bara till längst ner på sidan så ser ni arkivet där. Av någon konstig anledning har den hamnat där ner och jag fattar inte hur jag får upp den igen! Om någon kan hjälpa mig med detta skulle jag vara mycket tacksam!
Hoppas att ni får en fin söndag!
Madebyirma

16.25





Hela dagen har gått åt till att städa och träna och jag har inte alls hunnit med att vara kreativ. Det känns inte så bra så därför säger jag nu till mig själv och ser till att jag också får gjort något roligt idag!

Saturday

 

Godförmiddag! vi har världens finaste väder här i Helsingborg denna oktober lördag och snart ska jag ta mig en lite runda i skogen, och resten av dagen kommer jag antagligen använda till att vara kreativ!

Ha en fin lördag.


VINTER







En teckning från i vintras bjuder jag på denna Fredags eftermiddag!
Nu ska jag ner till stan och ta en liten fika och kolla vad de har fått in för något höstligt!

Toffel







En liten skiss som jag gjorde i bussen hem från Paris förställande Chanel tofflor.

My Mulberry










I detta fina packet fick jag min älskade Mulberry börs! helt perfekt är den och man får till och med plats med sin mobil i den, nästan som en liten handväska.

Höst



 

Väder gudarna har lyssnat på mig ännu en gång och vi har fått rickigt höst väder här i HBG.

Idag blir det ingen tvekan hunters och Balenciaga väskan




nattinatti

 

Nu har flickorna åkt hem efter en mycket mysig kväll med varmchoklad, kanelbullar och såklart de desperata hemmafruarna.

Imorgon hoppas jag att vi får några regnskurar så att jag kan få använda mina favorit hunters, måste vara de bästa skorna som finns. Jag menar, de passar till absolut allt!


Desperate Housewives



Säsongsstart för desperate housewives i kväll innebär att Louise, Malin och Calle kommer hit och laddar firar detta speciella tillfälle! Som vi har längtat.

RETRO





 

Retro-tisdag fick det bli idag med brillor som världens bästa pappa tagit hem!


Morgonstund har guld i mun



upptagen Irma leder till inte så fin blogg... Men det kommer inte alltid att vara så.
Nu ska jag äta en macka och låtsar att det är en croissant och sedan plugga vidare på antikens historia. ha nu en riktigt fin tisdag!

...



Ja just nu ser det inte så fräscht ut här på bloggen men det kommer förhoppningsvis att förbättras under de närmaste dagarna! håll ut så lovar jag att fixa det så snabbt jag kan!

Nedräkning



Sitter för stunden på webbdesigen och diskuterar bloggar med Sanna. Om tio minuter slutar jag och då är det faktiskt redan helg! helgen består i alla fall av att pappa kommer hem från Kina med ett lass av koppi saker och så måste jag verkligen intensiv plugga.

RSS 2.0