INSPIRION


FOTOGRAFERBRESSON

INSPIRION


FOTOGRAFER

 

AVENDO

SANTA BABY

Första advent och årets första julklappsinlägg.

 

ÖNSKELISTA 2011

  1. Cartier love bracelet

FREDAG

Årets andra lussebak är avklarat och snart väntar årets sista lucia träning innan kröningen på söndag. Imorgon är det öppet hus på skolan och efter det följer lucialunch med avslöjande om vem som bli årets lucia, spännande!


Måndag

De senaste helgerna har jag inte ägnat åt något annat än att plugga, träna och varit på lucia repetitioner men nästa helg får jag äntligen reda på vem som faktiskt blir årets lucia 2011 och sedan kommer mer eller mindre hela december vara fullt av uppträdande och massa annat som hör december till. I alla fall blev denna helgen en riktig slappe helg och jag som hade sett fram emot att gå till skolan en aning fick stanna hemma idag då jag börjar känna mig lite krasslig. Men att vara sjuk är ju inte bara negativt, jag fick tid till att skriva min danska artikel och börja plugga på religion prov. Klapp på axeln. Nackdelen med att vara sjuk är väl dock att man lätt skriver sådana här meningslösa inlägg, så dags att avsluta. Punkt.
xx

Belle


LUSSEÅrets första lussebak gjordes äntligen igår! Om jag fick bestämma skulle detta bak skett för längesedan men alla verkar inte vara på lika juligt humör som jag.

Photobooth 2
WANG


COLLAGE


Fler collage från Wildfox här.

Photobooth 1

Genom tiderna.


TORSDAG

Favvokudde (om man nu kan ha det)!

Torsdags Playlist.
Enjoy!

.

Åh vill vara sommarbrun och ha solblekta slingor!

BANANAS

Brorsan börjar lära sig!

MY BRAND


Denna kalla lördag sysselsätter jag mig med att jobba med antagligen världens roligaste skoluppgift! Vi ska nämligen ta fram vårat eget märke i form av en avtagbar tag, en fast och ett informations häfte. Jag har samlat på tags ett par år så just nu är vårat matbord fyllt med små underbara papplappar, en härlig syn kan jag lova!

MALMÖ


Fina ord från Malmö!


Christophe Josse

Här är en av visningarna som visades på 3D Catwalk igår.

Det är verkligen mäktigt att se en visningar på storbildskärm i 3D med så massivt och bra ljud. Denna visningen älskade jag om inget annat för musiken som skapar en otroligt fin stämning!


3D

Världens första 3D-modevisning, modemingel och vernissage imorgon!


EN TIDSRESA


COZY

 


LEO

 


6 NOVEMBER

Stora fixar dagen!

PRETTY...FUCKING FANTASTIC!!

Sparkling

 

Spelar ingen roll var, när eller hur. När man har denna kavajen på är det Fest!!


24 Timmar

Står jag på stora Vega och njuter till tusen.


UNKNOWN

 


RSS 2.0