Ellie Goulding


Klicka på bilden!

Jag måste bara tipsa er om Ellie Goulding! jag lyssnar sönder hennes skiva här hemma. Älskar när en sångare har en helt personlig röst, Ellie skulle jag kunna känna igen bland 1000 andra! Då är man bra! och så är henne låtar riktigt härliga dessutom!

AFRODITE

Bilder från förra veckan som vi använde till historia projektet om antiken. En modern tolkning av Afrodite.


Country girl

ännu en illustration från sommarens härliga dager, denna tog faktiskt hela sommaren. Den var till och med med till Paris en sväng! "Country girl" kallar jag den i alla fall.

Idag har förkylningen drabbat mig också och jag kommer att tillbringa dagen med att skriva argumenterande text om varför man inte ska bygga stora konferenshus på platsen där The Tivoli ligger idag. Känns som en bra nervarvning fån gårdagens Köpenhamn besök då vi var på outlet i Forum och sedan gick och provade fantastiska skoskapelser i mina favorit affärer.

Stripes


Det finns nog inget som går upp mot lite jeans och ränder! 

Nyss va jag ute och sprang i skogen och nu ska jag ut och köpa chips, snacka om dubbelmoral där!

Deux


Ja det var ett tag sedan ni fick se något ifrån Paris så därför kommer här ett inlägg lastat med bilder från dag två i favorit staden! onsdagen spenderades med att kolla runt i affärer och allmänt Paris insupande. På kvällen besöket vi restaurangen Chartier och fortsatte sedan i Paris natten till Trocardéro och dansade till indianerna med panflöjter som verkar finnas i hela världen.TISDAGDessa galna människor + Emelie var hemma hos mig igår i ca sju timmar och fotade loss. Om vi inte får MVG nu blir jag seriöst arg.

look-alikeoch vi gör det igen! En härlig loook-alike om jag får säga det själv!
Bilderna tog vi i vintras runt jul någon gång uppe i svenska skogarna vid vårat favorit hus.
Det är definitivt lite Oskar över mina bilder också tycker jag. hehe.

I<3KinaSnart drar min kära far av till Kina igen viket innebär att jag ska fixa ihop ett fint litet häfte med härliga ting till kineserna. Förra gången blev nämligen mitt häfte väldigt uppskatta har jag hört så nu ska jag göra ett ännu finare med ännu mer saker! Det jag snackar om är alltså bilder och priser på saker som jag vill att pappa ska köpa för en billig, eller ja, billigare peng i Kina. Om ni har några förslag på vad jag ska beställa så tveka inte med att hjälpa mig!

Let's go surfing!

Något som jag absolut måste göra nästa sommar är att surfa, känner att det precis som segling är något för mig! Men för att jag ska kunna surfa måste jag såklart ha en sådan här fashionabel bräda som dessa två, självfallet!

Sleepy 

Såhär sömnig är jag just nu och har varit hela dagen men nu vill jag ut och göra något!

Någon som har något kul på g som man kan få hänga på?


Perfektion
foto-Vogue paris

Detta är enligt mig Perfektion! Måste gå på jakt efter en sådan mössa och en Chanel jacka imorgon i Köpenhamn!

kom nyss hem från fotograferingen med Calle och guuddd så fina bilder det blev, med lite redigering på det så lär vi få hyper bra bilder och förhoppningsvis bra betyg! Egentligen skulle jag visa er hur jag ser ut just nu för det är en rätt speciell syn då jag är illröd om kinderna som vi målade med röd färg gör att framhäva kindbenen men kameran är död så ni får tänka er bilden istället!
Nu ska jag äta något och sedan bär det av till Lotta!

MODELFick nyss reda på att jag blivit antagen till treornas modevisning! yipiiee, ska bli mycket,mycket kul!

crazy friday

Imorgon har jag och Calle bokat foto studion på skolan så då ska det fotas kan jag lova. Först och främst kommer vi att fota för ett historieprojekt som vi håller på med men om det finns lite tid över kommer vi såklart att ta lite personliga bilder också! Imorgon ska jag dessutom till världens sötaste Lotta tillsammans med lite andra härliga tjejer. Helt underbar fredag med andra ord och jag längtar! 


Nine o'clock in the morningGodmorgon! Idag har man sovmorgon till kl tolv, helt underbart måste jag säga!
På dagens schema står det bild och historia fast på historian håller vi på med fri tolkning av antiken vilket ledde till att ett gäng med härliga människor och jag ska klä ut oss till gudar och faraoner och sedan fotografera det, så det fäknas nog också till bild.
HIGH FASHION

Detta var ju lagom snyggt. Helt och hållet såld på dessa outfits, ge mig mer!
Idag ska jag på modell audition på skolan då några treor på mitt program ska ha en modevisning som projekt. Jag hoppas att jag får va med för det hade varit väldigt kul att se hur de gör själva visningen eftersom jag tänkte ha en nästa år. Håll tummarna för mig!

NYTT nytt NYTT

 Ny design! vad tycker ni, är den godkänd? Jag går en kurs i webbdesign i skolan och känner att det har gjort det mycket lättare att förstå hela blogg.se design sätt så det lär nog bli lite variation lite oftare när det gäller bloggens utseende.

petit déjeuner

'

Pappa ringer som en galning på dörrklockan i hopp om att få ner mig och min bror till frukosten så det kanske är dags att ta sig ner för trappan och hålla tummarna för en riktigt härlig Paris-frukost!

une

Första dagen i Paris som vi tillbringade med att strosa runt i staden, tog en sväng in om notre dame och vandrade upp längs champs elysees, fick helt enkelt in Paris känslan.


Paris breakfast

Paris-frukost är det inte mycket som slår. skulle sitta fint med en sådan imorgon bitti!
Imorgon ska jag förövrigt vara fadder till små ettor och vara en riktigt bra förebild, en lätt match!

...Nu är det helg och det är härligt! I kväll kan det hända ett bilder från Paris kommer att pluppa upp här på bloggen men innan dess ska jag göra klart mitt bidrag till skolkatalogens framsida, önska mig lycka till!

Spider womanÄnnu en illustration som gjordes i tidig sommar tid faktiskt i våras får man nog säga. Jag kallar den Spider woman.


Oskar LinnrosDen 5 November kommer älskade Oskar Linnros till The Tivoli i Helsingborg. Äntligen börjar Tivoli skärpa sig.
Jag längtar!

Summer babe

Här har ni en illustration som jag gjorde i början av sommaren men som inte har fått komma upp här på bloggen fören nu, bättre sent än aldrig. Jag kallar den i alla fall för summer babe för att den känns så överdrivet härligt somrig!

CHANEL

Som den lilla Chanel nörd jag är tillägnar jag såklart ett helt inlägg bara till detta vackra märke. Om ni någon gång ska införskaffa något från Chanel eller ett märke i samma klass så ger jag er tipset att inte göra det i exempelvis åhlens utan gå till originalbutikerna! Att shoppa där är en hel upplevelse i sig som absolut är värd varenda krona av det svindyra, super lilla läppstiftet!

ajajajEn stukad arm och skadad höft är resultatet av en söndags skaterunda med min fina bror. Inget vackert fall. Alltid lika treligt att känna att man lever.

PARISSIRAP
Lite bilder från där vi bodde i Paris. åh som jag längtar tillbaka!

Strumpor i mitt hjärta!Om en timme och tio minuter ska jag sitta i skolan och skriva klart min "hiphop" text men just nu vill jag bara säga hej och upplysa er om att jag innerligt gärna vill ha ett par liknande strumpor som dom på bilden! Om någon vacker själ där ute vet vart man kan införskaffa detta så är jag mycket tacksam för hjälpen!

Ha en underbar fredag så lovar jag att jag också ska ha det!

RSS 2.0